Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ben jij onze nieuwe consultant (fulltime), die liever gisteren dan vandaag begint aan een nieuw avontuur? Maak jij IT-vraagstukken voor klanten ook liever niet te ingewikkeld? Doorzie jij snel wat de klant niet alleen nu nodig heeft, maar ook in de toekomst? En weet je vervolgens hoe wij met die inzichten ons zorginformatiesysteem verder kunnen verbeteren? 

Ja! Dat ben ik!

Ook voor het koppelen en synchroniseren tussen 2 verschillende systemen draaien wij onze hand niet om! Vandaag is onze AppSyncControlTool (applicatie synchronisatietool) live gegaan bij Yulius.

Lees meer ...

Sta jij aan het begin van je carrière, of ben je toe aan een nieuwe uitdagende baan waarin je met plezier IT vraagstukken oplost? Dan zoeken wij jou!
MI Consultancy is op zoek naar een enthousiaste, commercieel ingestelde consultant (fulltime 40 uur). Standplaats Katwijk

Lees meer

Katwijk/Den Haag – Stichting Haaglanden Clinics, gespecialiseerd in kaakchirurgie en slaapgeneeskunde, heeft het elektronisch patiëntendossier, inclusief zorgplanning en financiële administratie van MI Consultancy in gebruik genomen.

Lees meer ...

Na de succesvolle audits van de module VIPP A1 bij de ziekenhuisklanten, heeft ook ZBC De Terp de audit met vlag en wimpel doorlopen.

Lees meer ...