Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Reumazorg Zuid West Nederland blijft haar dienstverlening optimaliseren naar haar patiënten. Een herinnering voor een afspraak sms’en past dan ook goed bij de patiëntvriendelijke benadering van de organisatie.

Lees meer ...

 

Een mooi moment, Paul Edridge ondertekent namens MI Consultancy het tweejarig sponsorcontract met Zelfstandige Klinieken Nederland.

Lees meer ...

Boxmeer – Vrouwenpoli® Boxmeer is live met Neo ZIS|EPD en klaar voor de digitale toekomst! Vrouwenpoli® Boxmeer heeft het EPD van leverancier MI Consultancy in gebruik genomen.
Naast het EPD met de financiële afhandeling en de zorgplanning voorziet Neo ZIS|EPD de kliniek ook in de patiëntadministratie en -registratie.

Lees meer ...

Katwijk, februari 2018: Een feestelijk moment op kantoor bij MI Consultancy. Onder muzikale begeleiding is het contract voor een samenwerking van MI Consultancy met de ANWB getekend.

Lees meer ...

Sta jij aan het begin van je carrière en zoek je een uitdagende baan waarin je met plezier IT vraagstukken oplost? Dan zoeken wij jou! 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, commercieel ingestelde junior consultant (fulltime 40 uur). Standplaats Katwijk.

Lees meer