Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Care4Kidz heeft voor de elektronische voorschijfmodule van Neo ZIS|EPD gekozen, waardoor ze nu de mogelijkheid hebben om medicatie op een veilige manier elektronisch voor te schrijven aan hun patiënten.

Lees meer ...

Reumazorg Zuid West Nederland blijft haar dienstverlening optimaliseren naar haar patiënten. Een herinnering voor een afspraak sms’en past dan ook goed bij de patiëntvriendelijke benadering van de organisatie.

Lees meer ...

 

Een mooi moment, Paul Edridge ondertekent namens MI Consultancy het tweejarig sponsorcontract met Zelfstandige Klinieken Nederland.

Lees meer ...

Boxmeer – Vrouwenpoli® Boxmeer is live met Neo ZIS|EPD en klaar voor de digitale toekomst! Vrouwenpoli® Boxmeer heeft het EPD van leverancier MI Consultancy in gebruik genomen.
Naast het EPD met de financiële afhandeling en de zorgplanning voorziet Neo ZIS|EPD de kliniek ook in de patiëntadministratie en -registratie.

Lees meer ...

Katwijk, februari 2018: Een feestelijk moment op kantoor bij MI Consultancy. Onder muzikale begeleiding is het contract voor een samenwerking van MI Consultancy met de ANWB getekend.

Lees meer ...