Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neo ZIS|EPD op het Colloquium ICT & Gezondheidszorg in België

MI Consultancy presenteert donderdag 26 mei tijdens het Colloquium ICT & Gezondheidszorg het bijzonder flexibele Neo ZIS|EPD dat zorgprofessionals perfect ondersteunt.

Het onderwerp EPD/ZIS is bij ziekenhuizen een belangrijk agendapunt.  Elk ziekenhuis moet digitaliseren en zal moeten investeren. In België heeft de minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid, Maggie De Block, zelfs als doel gesteld dat elk ziekenhuis vóór 2019 een EPD heeft. Echter, in tijden waarin de financiële situatie moeizaam is blijkt dit niet gemakkelijk. 

Neo ZIS|EPD biedt hiervoor de oplossing. Het systeem is compleet, flexibel, zeer toegankelijk en heeft zich in praktijk bewezen. Het systeem biedt value-for-money, exact wat een ziekenhuis nodig heeft in deze tijd. De bekende eindeloze implementatietrajecten en hoge kosten heb je niet met Neo ZIS|EPD.

Op de vakbeurs in de Montil in Affligem vertellen wij u alles over Neo ZIS|EPD en kunt u het systeem, inclusief alle mogelijkheden, met uw eigen ogen bekijken. Zo ziet u bijvoorbeeld hoe u de patiënt centraal kan zetten middels ons patiëntportaal, hoe u foutloos elektronisch voor kunt schrijven met ons elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) en hoe u eenvoudig elektronische orders aanvraagt met ordercommunicatie.

Wij ontvangen u graag in onze stand op het 20ste Colloquium ICT & Gezondheidszorg.

Is uw interesse reeds gewekt? Vraag dan direct een demo aan.

Wij komen dolgraag bij u op locatie langs voor een presentatie. Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met +3171 5420587.