Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Applicatiespecialist

Zit je vol ambitie, ben je een echte teamplayer en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Deze nieuwe functie bij MI Consultancy is nog volop in ontwikkeling. Startende, maar ook door de wol geverfde ICT talenten zijn van harte welkom.

Wat houdt het werk in?

Als applicatiespecialist ben je allround inzetbaar.  Je helpt de kwaliteit van de verschillende applicaties te verbeteren. Zo voer je systeem-, integratie- en acceptatietesten van de applicaties uit en begeleid je releases en implementaties van onze software bij klanten. Zowel intern (bij collega's) als extern (bij klanten) treed je op als expert op het gebied van diverse applicaties. Je zet de behoeften van klanten om in functionele ontwerpen voor de ontwikkelteams, ontwikkelt mee aan geautomatiseerde testen, en zorgt ervoor dat documentatie altijd up-to-date is.

Wat bieden wij?
Een uitdagende, nieuwe functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen
Een dynamische en flexibele werkomgeving met leuke collega’s
Een informele werksfeer met interessant en zeer afwisselend werk
Opleidings-, cursus- en trainingsmogelijkheden
Een grote mate van zelfstandigheid
Uitstekende primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij?
Je hebt de wil om de gezondheidszorg te ondersteunen en te verbeteren door middel van innovatieve software en gaat graag een uitdaging aan.

Daarnaast heb je:
Een afgeronde opleiding op HBO-niveau of hoger
Affiniteit met ICT
Bij voorkeur ervaring als softwaretester, applicatie- of functioneel beheerder
Kennis van softwareontwikkeling en/of databases is een pré
Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling

Wie zijn wij?

MI Consultancy is leverancier van het zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD en gevestigd in Katwijk ZH. Wij hanteren korte communicatielijnen, zijn open en eerlijk in onze communicatie en bouwen aan een langetermijn relatie met onze klanten. MI Consultancy is al meer dan 20 jaar succesvol actief op het gebied van medische informatiesystemen en wij dragen onze expertise graag uit naar buiten. Simple is good is ons motto.

Interesse?
Heb je zin om als applicatiespecialist aan de slag te gaan, mail dan je motivatiebrief en uitgebreide CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Maayke Griffioen en o.v.v. ‘Sollicitatie applicatiespecialist’. Bel voor meer informatie met Maayke Griffioen. Telefoon: 071 – 542 05 87.