Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ondernemende Sales Consultant

Ondernemende Sales Consultant

Stroomt het sales-bloed door je aderen, werk jij graag zelfstandig en vind je het ook nog prettig om verantwoordelijkheid te dragen voor onze Sales-activiteiten? MI Consultancy is op zoek naar een ondernemende Sales Consultant die met enthousiasme ons bedrijf vertegenwoordigt in de markt en onze Sales zowel online als offline verder helpt te ontwikkelen.

Check dan onze vacature!

Werkzaamheden?
Simple is good. Met onze slogan in gedachten verwachten wij geen boekwerk met ingewikkelde plannen, maar verwachten wij dat je een resultaatgericht Salesplan ontwikkelt.
Door je interesse in de wereld van de Zorg&ICT, ben je op de hoogte van de marktontwikkelingen en weet je hoe onze software en IT Oplossingen zorginstellingen kunnen ondersteunen in hun optimale zorgproces.

Van het bezoeken van interessante congressen of beurzen gaat je Sales-bloed harder stromen, want daar ontmoet je onze potentiële klanten en onderhoudt je contact met al bestaande relaties.
Op kantoor in Katwijk stimuleer je je collega’s op Marketing en Sales gebied, zodat zij ook besmet raken met je aanstekelijke enthousiasme en hun commerciële grenzen durven te verleggen.
Je vindt het leuk om bij onze deelname op beurzen of congressen het voortouw te nemen en te zorgen voor een uitstraling die bij ons past. Het is jouw doel om onze organisatie te laten groeien.

Wie wij zoeken
Je bent creatief, gemotiveerd en iemand die de verantwoordelijkheid graag naar zich toetrekt. Je bent commercieel, resultaatgericht en hebt oog voor detail. Je bent in staat je ervaring en ideeën over te brengen aan anderen en onze marktpositie te verbeteren.
Voor deze ondernemende en verantwoordelijke functie zijn wij op zoek naar kandidaten met de volgende achtergrond:
•    Commercieel ingesteld; je kan kansen signaleren en benutten
•    Ondernemend; je benadert (potentiële) klanten pro-actief
•    Communicatieve vaardigheden; je bent representatief en een netwerker die ook nog goed is met Social media
•    Je bent in het bezit van een autorijbewijs B
•    Ervaring in een commerciële (buitendienst) functie in een B2B omgeving
•    Affiniteit of gevoel voor software en gezondheidszorg is een pré

Opleiding
Je beschikt over een afgeronde universitaire of HBO opleiding.

Wij bieden
•    Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij het salaris en een ‘auto van de zaak’ afhankelijk is van resultaten en capaciteiten
•    Een informele werksfeer met interessant en afwisselend werk
•    Grote mate van zelfstandigheid
•    Opleidingsmogelijkheden, trainingen en bijwonen van congressen over ICT in de zorg


Arbeidsvoorwaarden
Deze zijn uitstekend bij MI Consultancy. Zo ontvang je een meer dan prettig basissalaris en kun je kiezen uit een aantal flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Trainingen en cursussen zijn op onze kosten en worden in onderling overleg vastgesteld.

Herken jij je in onze vacature en sluit jouw imago aan bij de waarden waar MI Consultancy voor staat? Solliciteer dan direct!  
Stuur een motivatiebrief en uitgebreide CV, bij voorkeur per e-mail, t.a.v. de heer Anne ten Hove en o.v.v. ‘Sollicitatie Sales Consultant’ naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

MI Consultancy, Nijverheidstraat 6, 2222 AV te Katwijk, telefoon: 071 – 542 05 87.