Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

FHIR, dat staat voor Fast Healthcare Interoperability Resources, is aan een opmars bezig. Deze snelle webbased methodiek om HL 7 berichten digitaal uit te wisselen is veel gemakkelijker in gebruik dan andere HL 7 standaarden. FHIR is daardoor eenvoudiger te implementeren tegen lagere investeringen in tijd, mensen en geld. FHIR biedt de gezondheidszorg mogelijkheden voor apps, devices, mobile health en e-Health.

Aangezien uitwisseling van de juiste gegevens levensreddend kan zijn, is goede standaardisatie hiervan essentieel. MI Consultancy ondersteunt FHIR. We hebben daarvoor een speciale FHIR-server die, in de vorm van FHIR, communiceert met alle mobiele toepassingen zoals de APP, patiëntportaal en vragenlijsten.

De HL7 FHIR standaard is een volledig “open source” standaard, wat inhoud dat gebruikers grote invloed hebben op de ontwikkeling. Onze softwareontwikkelaar Alex van der Lans volgt de ontwikkelingen op gebied van FHIR op de voet.

MI Consultancy heeft de afgelopen 25 jaar ruime ervaring opgebouwd op het gebied van interfaces. Veilig en adequaat georganiseerd dataverkeer bij de klanten is onze prioriteit.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden met FHIR? Neem dan contact met ons op! Onze consultants vertellen u er graag meer over.