Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Met de totaaloplossing van MI Consultancy wordt het werkproces van het ZBC van zowel de zorgprofessionals als van de administratief medewerkers verder ondersteund. Zo bevat Neo ZIS|EPD een speciale correspondentiemodule, waarmee direct de brief naar de verwijzer of een overdrachtsrapportage wordt gegenereerd. De brieven en rapportages worden automatisch gevuld met gegevens uit het dossier. Dit bespaart tijd en geld. 

Consultant Anne-Marie van der Lans: ‘Door het digitaal registreren van patiëntgegevens krijgt ZBC De Terp beter inzicht in de beschikbare informatie en zijn de gegevens voor iedereen goed leesbaar. De verslaggeving is direct van hoge kwaliteit.’

Met Neo ZIS|EPD beschikt De Terp over een innovatief en gebruiksvriendelijk zorginformatiesysteem, waarmee de informatievoorziening verder geoptimaliseerd wordt. De eenduidige registratie van patiëntgegevens levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van de zorg. 

Het EPD is geïntegreerd met Neo ZIS|Zorgplanning en Neo ZIS|Financieel. Zo worden alle werkprocessen binnen het ZBC optimaal ondersteund.