Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vermoeidheid&PijnCentrum klaar voor de toekomst met Neo ZIS|EPD

Met het EPD, de zorgplanning en de financiële module, inclusief DOT/DBC-registratie en facturatie is de informatievoorziening bij de kliniek van hoogstaand niveau. Daarnaast schrijft VPC medicatie voor via het elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) van MI Consultancy en wordt het aantal ‘no-shows’ bij patiënten flink teruggebracht met SMS notificaties. 

Het Vermoeidheid&PijnCentrum (VPC) is er voor patiënten met ernstige aanhoudende pijn- en vermoeidheidklachten. Als volledig genezen niet mogelijk is wordt het verminderen van klachten het doel. Een goede en complete informatievoorziening is daarbij essentieel. Het moderne Neo ZIS|EPD ondersteunt VPC hierbij.

Voor een nieuwe vestiging in De Bilt en Lelystad wilde de kliniek snel live met Neo ZIS|EPD. Met dank aan de grote inzet van het team van VPC en de werknemers van MI Consultancy is het gelukt om binnen twee maanden na ondertekening van het contract met Neo ZIS|EPD ‘live’ te gaan. MI Consultancy is erg blij met dit resultaat. Consultant Eline Klop: ‘Een implementatietraject kan een slepende, complexe onderneming zijn, maar door invoering van een nieuw EPD/ZIS binnen het ZBC belangrijk te maken, de neuzen dezelfde kant op te richten en samen te werken naar een duidelijk doel is snelle invoering mogelijk. Dat blijkt uit deze succesvolle samenwerking tussen MI Consultancy en VPC.’ 

Dat de invoering achter de rug is wil niet zeggen dat er achterover geleund wordt. Vermoeidheid&PijnCentrum is zeer ambitieus en willen doorpakken op gebied van digitalisering. Zo zal de kliniek binnenkort starten met de module Neo ZIS|Vragenlijsten.