Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

MI Consultancy haalt wederom keurmerk voor NTS

In 2014 nam MI Consultancy als eerste EPD/ZIS-leverancier het keurmerk van Stichting Nederlandse Triage Standaard (NTS) in ontvangst.

Om de kwaliteit van het keurmerk te waarborgen moeten leveranciers geregeld aantonen dat zij aan de gestelde eisen van de NTS voldoen. Wij zijn daarom trots te kunnen melden dat wij wederom het keurmerk voor NTS hebben behaald.

De NTS is de ketenstandaard voor triage in de acute zorg. Het doel van triage is dat de patiënt zo snel mogelijk bij de juiste hulpverlener komt en de juiste behandeling of zorg krijgt. De patiënt en zijn zorgvraag staat centraal. De Stichting NTS is verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud, de uitrol van de ketenstandaard en het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek. NTS levert ook de content aan bij applicatieleveranciers.

In januari 2017 is een nieuw update van NTS uitgekomen. Een update wil zeggen, een vernieuwde versie van NTS met alleen inhoudelijke wijzigingen, bijvoorbeeld vanwege nieuwe standaarden of naar aanleiding van feedback van gebruikers. Consultant van MI Consultancy Anne-Marie van der Lans is erg blij met het keurmerk: ‘Een keurmerk geeft toch het beetje extra vertrouwen dat wij als leverancier kennis van zaken hebben. Neo ZIS|NTS is onderdeel van onze SEH-module. Deze module is speciaal ontwikkeld om de werkprocessen van acute zorg beter te stroomlijnen en overzicht te houden op de afdeling. Maar ook zorginstellingen die niet met ons systeem werken kunnen Neo ZIS|NTS gebruiken. De NTS-module sluit perfect aan bij andere systemen die de zorginstelling gebruikt.’ 

Meer informatie over Neo ZIS|SEH of de NTS-module? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.