Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Reumazorg Zuid West Nederland optimaliseert haar dienstverlening met de afspraakherinnering via SMS

Reumazorg Zuid West Nederland blijft haar dienstverlening optimaliseren naar haar patiënten. Een herinnering voor een afspraak sms’en past dan ook goed bij de patiëntvriendelijke benadering van de organisatie.

Unieke SMS versturen
Iedere locatie heeft een eigen, unieke manier van werken en gaat anders met haar patiënten om. Het bericht is volledig per locatie zelf in te stellen. Zo kan het tijdstip van verzenden, maar ook de tekst in de SMS zelf worden bepaald.
Met behulp van een sjabloon kan de inhoud van meerdere typen SMS-berichten worden vastgesteld. Bijvoorbeeld een standaard eerste polikliniekbezoek. Alleen patiënten met deze afspraak zullen dan eenmalig een SMS ontvangen.

Integratie met EPD

De integratie met het EPD heeft als voordeel dat de SMS gepersonaliseerd wordt verzonden, zo kan de patiënt ook aanvullende informatie krijgen over zijn afspraak. Daarnaast kan een SMS ook voor andere doeleinden worden gebruikt, weet u wanneer uw patiënten jarig zijn? De SMS-service wel!

Vanzelfsprekend wordt door het gebruik van SMS-alerts  het aantal No Shows teruggedrongen, hierdoor is direct en op een persoonlijke manier een onnodige kostenpost weggepoetst en is uw contact met de patiënt geoptimaliseerd.

MI Consultancy – Simple is good
Meer informatie over onze producten of diensten? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op door te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar +31 (0)71 542 05 87. Kijk voor meer informatie over onze producten op www.miconsultancy.com.