Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Flebologisch Centrum Grave sluit contract met MIConsultancy


Informatievoorziening

Alle patiëntinformatie wordt in NeoZis per patiënt digitaal opgeslagen. Ook de zorgplanning en de financiële administratie worden volledig geautomatiseerd. Het Flebologisch Centrum verbetert met NeoZis haar informatievoorziening en de kwaliteit van zorg.

Wijzigingen DOT-systematiek

De heer Groeneweg, specialist in Flebologisch Centrum Grave: “In de financiële module zijn automatische afsluitregels en de aanpassingen in de nieuwe DOT-systematiek opgenomen. Dit is een belangrijke eis die we stellen aan een nieuw systeem. Onze oude software voldoet niet meer aan onze behoeften en NeoZis biedt meer dan alleen de financiële afhandeling. Het contact met MI Consultancy voelt meteen goed en de persoonlijke behandeling geeft veel vertrouwen. Dit alles heeft tot de keuze geleid om volledig over te stappen op NeoZis.”

Opkomst NeoZis

Het aantal ZBC’s dat interesse toont in NeoZis is enorm. NeoZis ligt bijzonder goed in de ZBC-markt. Hoewel MI Consultancy in eerste instantie software voor ziekenhuizen maakt is het bedrijf bezig met een inhaalslag op de ZBC-markt. Directeur Paul Edridge: “Naast de ziekenhuizen die werken met NeoZis is de ZBC-markt interessant voor MI Consultancy. De doorlooptijd van een implementatie bij een ZBC is vele malen korter dan bij een ziekenhuis. Dit betekent dat wij veel ervaring en kennis opdoen bij het converteren van verschillende systemen naar NeoZis. Deze expertise kunnen wij ook gebruiken bij de service aan onze ziekenhuisklanten.”

Implementatie

Flebologisch Centrum Grave is inmiddels volledig live met NeoZis. Eerder deze maand is gestart met de invoer en registratie van de agenda, EPD en DOT.

Voor vragen naar aanleiding van het persbericht kunt u contact opnemen.