"Dit is veruit het beste systeem waar ik tot nu toe mee heb gewerkt! Neo ZIS|EPD ondersteunt de ZBC daadwerkelijk en neemt ons de nodige taken uit handen. Ook de samenwerking met MI Consultancy ervaar ik als zeer prettig, omdat het contact zo persoonlijk voelt." 
 
-Diane van Leenen,  doktersassistente ZBC De Terp.
  

Als kinderarts werk ik ruim 3 jaar met Neo ZIS|EPD, waarbij ik het softwaresysteem zowel tijdens mijn spreekuren gebruik, als bij mijn werkzaamheden met opgenomen patiënten. Door het werken met het EPD wordt informatie, die vroeger in allerlei deelsystemen was opgeslagen, nu overzichtelijk gebundeld en is die vanuit elke werkplek in het ziekenhuis of zelfs thuis te benaderen. Bovendien is de correspondentie over patiënten naar huisartsen en andere zorgverleners nu geautomatiseerd en veel sneller. In mijn werkproces merk ik dat, analoog aan het gebruik van andere softwaresystemen, de afhankelijkheid van Norma en de kwetsbaarheid daarin toegenomen zijn. MI Consultancy blijkt daarbij gelukkig een betrokken- en oplossingsgerichte partner bij het aanpakken van problemen.

Gert Jan van der Burg, kinderarts Ziekenhuis Gelderse Vallei

  

Als doktersassistent van Flebologisch Centrum Grave doe ik alle voorkomende werkzaamheden binnen de ZBC zoals, assisteren, administratie, balie, telefoon, planning voorraadbeheer, etc. Sinds we werken met Neo ZIS|EPD is er een duidelijk overzicht van wat er gedeclareerd is. Andere grote voordelen zijn de mogelijkheid tot het declareren van onverzekerde zorg, een op de werkprocessen aansluitend EPD en de gemakkelijk werkende agenda. Door de goede service van MI Consultancy zouden wij Neo ZIS|EPD zeker aanbevelen aan andere instellingen.

 

-Annerie Thissen, doktersassistente Flebologisch Centrum Grave (FCG)

 

  

Als leidinggevende van de afdeling Applicatiebeheer en eindverantwoordelijke voor alle medische dossiers op het gebied van logistiek ben ik dagelijks bezig met het ZIS en het EPD. Voordat NeoZis als softwaresysteem werd gebruikt verwerkten we alle medische dossiers op papier. NeoZis is voor medisch specialisten erg bruikbaar. Reden hiervoor is dat elk dossier op maat kan worden gemaakt. Dit vergroot de slagingskans. Andere voordelen van het werken met NeoZis zijn het snel kunnen delen van informatie, de directe beschikbaarheid van gegevens en het minder afhankelijk zijn van andere systemen

 

-Willem van den Heuvel, hoofd Applicatiebeheer & Medische Archieven Ziekenhuis Gelderse Vallei

  

Onze primaire focus ligt op de zorg voor onze patiënten, daarom hebben wij een goed en gebruiksvriendelijk systeem nodig. Een modern EPD met verregaande automatisering. Met Neo ZIS|EPD zijn we klaar voor de toekomst.

 

-Mattie Pieterse, directeur Stichting Cardiologie Amsterdam (SCA)