Wij zijn per direct op zoek naar een handige student voor ons kantoor in Katwijk.
Zoek jij een bijbaan voor ca. 8 uur per week? Kijk dan snel of deze vacature iets voor jou is!

Wie zoeken we?
Wij zoeken iemand die diverse technische klusjes voor ons wil uitvoeren, zoals het uitvoeren van reparaties aan het kantoorpand, het ophangen van schilderijen, of een bureau in elkaar zetten, maar ook het doen van boodschappen en lichte schoonmaakwerkzaamheden. Ook zijn er andere voorkomende werkzaamheden, zoals het ophalen en wegbrengen van pakketjes en post. En ben je handig met hard- en software? Dan kan je ook systeembeheer helpen bij hun werkzaamheden.

Wat hebben we jou te bieden?
Afwisselend werk
Grote mate van zelfstandigheid
Goede arbeidsvoorwaarden

Waar kom je terecht?
Wij zijn MI Consultancy. Opgericht in 1992, gevestigd in Katwijk. Met ons ervaren en actieve team werken we voor zorginstellingen door het hele land; van grote ziekenhuizen tot gespecialiseerde zorgbehandelcentra (ZBC’s). Dagelijks werken duizenden zorgprofessionals met onze medische automatisering. In 2013 introduceerden wij het nieuwe zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD: een compleet en uitermate gebruiksvriendelijk ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS), dat veel meer is dan een EPD, ontwikkeld in samenwerking met onze klanten.

Wat vragen we van jou?
Naast de hierboven genoemde eigenschappen zijn onze functie-eisen:

Rijbewijs B
Nauwkeurigheid
Technisch inzicht
Goede beheersing van de Nederlandse taal

Lijkt deze functie jou geweldig?
En kun je niet wachten om in deze veelzijdige rol bij ons aan de slag te gaan? Mail je motivatiebrief en uitgebreide cv naar sollicitatie@miconsultancy.com t.a.v. Maayke Griffioen en o.v.v. ‘klusstudent’. Bel voor meer informatie naar dezelfde Maayke, via 071 – 542 05 87.

Wel enthousiast, maar …?
Ben je nog niet afgestudeerd, of staat jouw functie niet bij onze vacatures? Zie je wel toekomst in ICT in de zorg en wil je graag deel uitmaken van in onze talentpool? Mooi, wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste MIC’ers! Stuur jouw cv naar sollicitatie@miconsultancy.com o.v.v. talentpool, en wie weet wat de toekomst brengt!

 

 

 

Ons privacy statement is van toepassing

Call Now Button