FINANCIĖLE BEDRIJFSVOERING

Een goed functionerende financiële administratie draait om tijd besparen en fouten voorkomen. Tenslotte is grip op uw financiële administratie de basis voor een goede bedrijfsvoering in uw zorginstelling.

l

Neo ZIS|Financieel automatiseert uw gehele administratie. Een gemakkelijk, efficiënt, veilig en effectief systeem om uw financiën op orde te brengen en te houden. Volledig aangepast aan de laatste wet- en regelgeving. En dankzij automatische controles voorkomt u fouten.

h

Dit systeem ondersteunt uw gehele facturatieproces: van het aanmaken van een DOT tot de validatie en de facturatie hiervan. Zo krijgt u een helder inzicht in het aantal gefactureerde zorgproducten. We koppelen Neo ZIS|Financieel met het boekhoudsysteem, zodat verzonden facturen automatisch bij uw boekhouder arriveren.

n

Interessant is ook de mogelijkheid om zicht te krijgen op de productiewaarde van het onderhanden werk van de zorginstelling. Zo krijgt u snel duidelijkheid over het werk dat u in de toekomst nog kunt declareren. En dat levert een schat aan managementinformatie op voor uw zorginstelling. Oftewel, inzicht in de bedrijfsprocessen en relevante stuurinformatie.

 

A

Wilt u meer dan een tipje van de sluier? Bel ons voor een gratis demo!

 

Call Now Button