ZIEKENHUIZEN

Ziekenhuizen

De kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid van zorg vormen in dit tijdsgewricht het belangrijkste aandachtspunt van ziekenhuizen. Inherent aan die ontwikkeling zijn de hoge eisen die u als ziekenhuis stelt aan de digitale ondersteuning van uw zorgprocessen.

Betrouwbaar, bewezen en stabiel informatiesysteem

 

De garantie voor de continuïteit van zorg staat voorop, 24/7. Dit vraagt om een betrouwbaar, bewezen en stabiel informatiesysteem. Met daarachter een leverancier die 24 uur per dag ondersteuning kan bieden; MI Consultancy implementeert al sinds de jaren negentig medisch informatiesystemen bij ziekenhuizen in heel Nederland. Ons zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD werkt ook uitstekend in combinatie met andere systemen.

Dankzij Neo ZIS|EPD automatiseert u het elektronische patiëntendossier (EPD), de zorgplanning, de financiële administratie en (met handige dashboards) uw managementinformatie.

Een nieuwe zorginstelling starten?

 

We kunnen een zorgsysteem implementeren, dat helemaal op maat is gemaakt en meegroeit met uw kliniek. De kosten passen we uiteraard aan op uw situatie; u betaalt alleen voor de functies die u daadwerkelijk gebruikt. What you see is what you get. En dat laten we u graag zien tijdens een demo!

Geen nieuw, compleet zorginformatiesysteem nodig?

 

Een nieuw softwarepakket is misschien wel het laatste waar u nu behoefte aan heeft. Maar extra hulp kan misschien geen kwaad, bijvoorbeeld om uw huidige proces te verbeteren. Wat heeft u dan écht nodig? Wat kunnen bedrijven zoals wij doen om uw werk in het ZBC of ziekenhuis makkelijker te maken?

Daarover gaan we graag vrijblijvend met u in gesprek. No strings attached! We geven u ter plekke advies, zonder vuistdikke rapportages. Gewoon praktisch, niet te ingewikkeld. En vooral nadat we eerst hebben geluisterd naar uw verhaal en ideeën.

Call Now Button