DASHBOARD

Als zorginstelling beschikt u over een enorme hoeveelheid data. De kunst is die schat aan informatie daadwerkelijk in uw voordeel – en dat van de patiënt! – te gebruiken. Hoe maakt u van die berg aan gegevens waardevolle managementinformatie? Hoe behoudt u het overzicht in die overvloed van informatie?

Orde en overzicht liggen ten grondslag aan verstandige keuzes. Met Neo ZIS|Dashboard krijgt u een scherp inzicht in de (patiënt)processen binnen uw zorginstelling. In één oogopslag ziet u de managementinformatie die u helpt bij het nemen van medische beslissingen. Denk aan de productiviteit van een afdeling, de wachttijden, de personele bezetting en de opnameduur.

Met als resultaat dat u beter, sneller en flexibeler kunt inspelen op veranderingen en (technologische) ontwikkelingen.

Neo ZIS|Dashboard toont alle informatie in één integraal dashboard. Real time. U heeft maar één platform nodig voor managementrapportages, datavisualisatie en analyses. Zo heeft u de juiste tool in handen om de kwaliteit van zorg en de patiëntveiligheid continu te monitoren.

Geen nieuw, compleet zorginformatiesysteem nodig?

Een nieuw softwarepakket is misschien wel het laatste waar u nu behoefte aan heeft. Maar extra hulp kan misschien geen kwaad, bijvoorbeeld om het huidige proces te verbeteren. Wat heeft u dan écht nodig? Wat kunnen bedrijven zoals wij doen om uw werk in het ZBC of ziekenhuis makkelijker te maken?

Daarover gaan we graag vrijblijvend met u in gesprek. No strings attached! We geven u ter plekke advies, zonder vuistdikke rapportages. Gewoon praktisch, niet te ingewikkeld. En vooral nadat we eerst hebben geluisterd naar uw verhaal en ideeën.

 Meer weten over alle mogelijkheden van onze dashboards voor uw zorginstelling? Bel ons voor een gratis demo!

 

Call Now Button