Wij zijn MI Consultancy. We werken al ruim 25 jaar voor zorginstellingen door het hele land; van grote ziekenhuizen tot gespecialiseerde zorgbehandelcentra (ZBC’s). Dagelijks werken duizenden zorgprofessionals met onze medische automatisering.

Zorginstellingen uit Nederland en België kunnen bij ons terecht voor het zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD: een compleet, flexibel, schaalbaar en uitermate gebruiksvriendelijk ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS), dat veel meer is dan een EPD. Neo ZIS|EPD is ontwikkeld in samenwerking met onze klanten, die alleen betalen voor de functies die ze werkelijk gebruiken.

Value For Money

De kosten van een EPD/ZIS moeten passen bij uw zorginstelling.

Daarom kunnen wij de kosten van onze software afstemmen op de mogelijkheden van uw ZBC, kliniek of ziekenhuis.

Ons uitgangspunt bij een samenwerking is een lange termijnrelatie.

Vanuit die gedachte zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar, zoals afspraken over de licentiestructuur.

We vinden het alleen maar logisch om rekening te houden met de grootte en draagkracht van uw organisatie.

 

History: in a nutshell

In 1986 ontwikkelde Paul Edridge het medisch informatiesysteem Norma, dat zorgverleners destijds hielp bij eenvoudige administratieve handelingen en het registreren van patiëntgegevens. In de jaren die volgde, groeide Norma uit tot een volwaardig EPD met een afsprakensysteem en geïntegreerde correspondentie.

MI Consultancy (door Paul Edridge opgericht in 1992) implementeerde dit informatiesysteem bij steeds meer grote ziekenhuizen in Nederland, later gevolgd door ook kleinere ziekenhuizen, ZBC’s en klinieken. In 2013 introduceerde MI Consultancy het nieuwe zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD, ontwikkeld in samenwerking met onze klanten.

Missie en visie

MI Consultancy wil de medische informatievoorziening van zorginstellingen efficiënter, gebruiksvriendelijker en kwalitatief beter maken. In deze beweeglijke en onrustige tijden zijn wij een stabiele factor voor onze klanten.

Simple is good, want MI Consultancy gelooft in eenvoud. Gebruiksvriendelijke en flexibele software, die we kunnen aanpassen naar de individuele gebruikerswensen. Op die manier ondersteunen we de zorgverlener in het gehele zorgproces. Met als grote doel de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

We bouwen met klanten graag aan een lange termijnrelatie. Onze kernwaarden daarbij zijn: wees persoonlijk, gedraag je professioneel en lever excellente service.

Persoonlijk

We hanteren korte communicatielijnen, weten wie u bent en bouwen wat u nodig heeft. Bouwen doen we ook aan een hechte relatie met u, als onze klant. Concreet betekent dat onder meer een persoonlijke consultant die het contact met u onderhoudt.

Betrouwbaar

Integriteit en eerlijkheid vinden wij belangrijk in een goede samenwerking. We zijn open en eerlijk in onze communicatie en transparant over onze producten en services. We zijn een solide, gezonde, zelfstandige en gestaag groeiende organisatie.

Ervaren

We zijn al meer dan twintig jaar succesvol op het gebied van medische informatiesystemen. Ons EPD/ZIS biedt de continuïteit en de stabiliteit waar u als zorginstelling naar op zoek bent. Onze ontwikkelaars zijn zonder uitzondering hooggeschoold en échte vakmensen. Onze consultants hebben ruime ervaring in het implementeren van Neo ZIS|EPD. Alle specialismen in de zorgsector hebben wij meer dan eens bediend.

Call Now Button