BIJ ONS WERKEN

MI Consultancy maakt kwalitatief hoogwaardige software, levert excellente service en schenkt persoonlijke aandacht aan onze klanten. Dat zijn grote woorden. En om die woorden waar te maken, hebben we vakbekwaam en competent personeel nodig.

Wij verwachten van onze collega’s:

  • HBO/WO werk- en denkniveau met relevante vooropleiding en/of werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Een klantgerichte houding
  • Leergierig en openstaand voor nieuwe mogelijkheden
  • Vakbekwaam, kritisch en teamgericht

Een prettige manier van werken, is voor iedereen persoonlijk. Ben jij een ochtendmens en begin je het liefst vroeg in de ochtend? Prima! Ben jij op je best als je eerst rustig de dag kan starten? Ook goed. Onze werktijden zijn flexibel. Onze werkdagen beginnen tussen 7.30 en 10.00 uur.

Wij zorgen goed voor ons personeel. Als ‘platte’ organisatie heb jij inbreng in de gang van zaken. We luisteren naar je en kijken samen naar wat jouw sterke punten zijn. Naast leuk en afwisselend werk bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben uiteraard ook oog voor de gezondheid van onze medewerkers. Daarom staat hier altijd vers fruit klaar en richten we jouw werkplek ergonomisch in. Aan genoeg beweging hebben we ook gedacht. Je kunt je uitleven met (tafel)voetballen en tafeltennissen én we doen elke dag een frisse lunchloop!

Zit de juiste vacature hier voor jou nog niet tussen, maar zie je wel toekomst in ICT in de zorg? Wil je graag deel uitmaken van in onze talentpool? Mooi, wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste MIC’ers!

Stuur jouw cv naar sollicitatie@miconsultancy.com o.v.v. talentpool, en wie weet wat de toekomst brengt! 

 Ons Privacystatement is van toepassing

Openstaande vacatures

Call Now Button