ZORGPLANNING

De eenvoud en het gemak van onze zorgplanningsmodule met eigen ogen zien? Bel ons voor een gratis demo!

In deze tijd moet het maken van afspraken en planningen geen administratieve druk meer met zich meebrengen. Zeker niet wanneer u kwalitatief hoogwaardige zorg wilt bieden. Een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk planningssysteem is dan onmisbaar.

Met het efficiënte zorgsysteem Neo ZIS|EPD stroomlijnt u de afsprakenplanning en boekt u forse tijdwinst. Dit betekent dat u met dezelfde middelen meer patiënten kwalitatief sneller en beter kunt (laten) behandelen. Bij iedere afspraak heeft u direct de juiste medische gegevens bij de hand. En u kunt patiënten per sms een persoonlijke herinnering sturen over hun afspraak. Als zorginstelling krijgt u bovendien meer overzicht op de afdeling en een beter inzicht in de bezettingsgraad van de spreekuren en afspraakmomenten per behandelaar/arts.

Met Neo ZIS|Zorgplanning wordt plannen weer eenvoudig. Ongecompliceerde planregels, overzichtelijke werkagenda’s en geen dubbele afspraken zorgen voor een prettig en een eenvoudig afsprakenproces. Met als eindresultaat een beter, sneller en korter behandelingstraject van patiënten.

Call Now Button