ZBC

Zelfstandige behandelcentra – ZBC’s

 

Zelfstandige behandelcentra nemen een steeds groter deel van de specialistische zorg in Nederland en België voor hun rekening. Al ver voor die stroomversnelling, sinds de jaren negentig, leverde MI Consultancy medische software aan zorginstellingen.

Tijd overhouden voor de patiënt

Als ZBC staat u voor hoge kwaliteit van zorg, specialisatie, geen of korte wachtlijsten en een persoonlijke benadering. Die uitgangspunten stellen bepaalde eisen aan uw zorginformatiesysteem: overzichtelijk, functioneel, schaalbaar en natuurlijk gebruiksvriendelijk.

Want u wilt zo veel mogelijk tijd overhouden voor de zorg aan patiënten.

Met Neo ZIS|EPD automatiseert u het elektronische patiëntendossier (EPD), de zorgplanning, de financiële administratie en (met handige dashboards) uw managementinformatie.

Startende ZBC?

Voor startende ZBC’s kunnen we een zorgsysteem implementeren, dat helemaal op maat is gemaakt en meegroeit met uw kliniek. De kosten passen we uiteraard aan op uw situatie; u betaalt alleen voor de functies die u daadwerkelijk gebruikt.

What you see is what you get. En dat laten we u graag zien tijdens een demo!

Innovatief en intuïtief

Die kennis en ervaring stellen ons in staat het zorginformatiesysteem exact af te stemmen op de specifieke wensen en eisen van uw bestaande of startende ZBC. En op de beleving die u nastreeft, innovatief en intuïtief. We kunnen u een systeem bieden dat altijd en (desgewenst) overal beschikbaar is en waar u niet meer over na hoeft te denken. Met daarachter een bedrijf waarmee u snel kunt schakelen, dat open en eerlijk communiceert én dat beloftes nakomt. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorgmarkt op de voet en lanceren regelmatig innovatieve functionaliteit in ons zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD.

Bestaande ZBC?

Ons zorginformatie ondersteunt niet alleen in het gehele zorgproces – van patiëntinschrijving tot de financiële afhandeling – maar ook bij de overgang naar uw nieuwe zorgsysteem. MI Consultancy heeft veel ervaring met het ‘migreren’ van bestaande gegevens uit het oude systeem naar Neo ZIS|EPD. Sinds eind jaren negentig hebben we talloze succesvolle conversies uitgevoerd voor alle soorten zorginstellingen. Voor een proeve van bekwaamheid komen we graag langs om een demo te geven!

Call Now Button