Benieuwd wat Neo ZIS|EPD u te bieden heeft?

Vraag vrijblijvend een demonstratie aan!

Neo ZIS|EPD ondersteunt het hele werk- en zorgproces van de klinieken optimaal door een flexibel en veelzijdig EPD.

Van dossiervoering tot facturatie, de software wordt afgestemd op de eigen wensen én het proces binnen de kliniek. Uw wensen zijn belangrijk voor de uiteindelijke invoering van de software.

Neo Zis|EPD maakt het mogelijk dat de pathologie uitslagen direct in het medisch dossier zijn in te zien. Deze koppeling zorgt ervoor dat het dagelijks gebruik makkelijker en efficiënter wordt, waardoor er meer tijd overblijft om aandacht te geven aan uw patiënten. Ook de gemakkelijke registratie en facturatie van OZP’s (Overige ZorgProducten) zorgt voor minder administratieve last voor de gebruikers van het EPD.

Om de communicatie met uw patiënten en andere zorgverleners zo makkelijk mogelijk te maken is de mailservice ontwikkeld. Hiermee heeft u de mogelijkheid om zowel brieven als nota’s direct vanuit het EPD per beveiligde e-mail te verzenden. Neo ZIS|EPD beschikt hiernaast over een koppeling met Zorgdomein. Verwijzingen via Zorgdomein worden zo rechtstreeks in het dossier geplaatst en nieuwe patiënten worden automatisch ingeschreven. De NAW gegevens en de verzekering(en) van de patiënt worden hierbij direct opgehaald.

Uiteraard verzorgen wij ook koppelingen met andere softwaresystemen of apparatuur waarmee u al werkt, zodat gegevens uit die systemen ook direct zichtbaar zijn in uw Neo ZIS|EPD dossier, zonder extra in te loggen.

N

Vult u liever geen formulier in, maar wilt u gelijk contact? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 071-542 05 87

u

Bent u benieuwd of Neo ZIS|EPD ook voor u een oplossing kan zijn voor uw kliniek? Vraag maar raak!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard doen wij dit vrijblijvend. Ook een demonstratie van de software is mogelijk.

Call Now Button