Uitbreiding kwalificatie MedMij

feb 5, 2021

De inkt van ons recent behaalde MedMij label is nog niet droog, of de volgende stap in het VIPP 5 traject is alweer gezet!
Wij zijn vanaf nu ook gekwalificeerd voor de gegevensdienst PDF/A. Dit betekent dat correspondentie en uitslagen (zoals bijvoorbeeld radiologieverslagen) gestandaardiseerd worden verzonden vanuit Neo ZIS|EPD. Als Dienstverlener Zorgaanbieder (DVZA) binnen het MedMij netwerk ondersteunen wij de uitwisseling van medische gegevens en documenten tussen zorgaanbieders en hun patiënten.

Heeft u zich aangemeld voor de subsidieregeling van VIPP 5 en zou u graag begeleid willen worden in dit intensieve traject? Wij kunnen u hierbij helpen!
De afgelopen jaren hebben we uitgebreid ervaring opgedaan in het begeleiden en implementeren van de verschillende VIPP modules. Vooraf wordt een duidelijk plan opgesteld zodat u als kliniek of ziekenhuis weet wat er de komende tijd staat te gebeuren. Tijdens dit gehele traject bieden we uitgebreide ondersteuning met als einddoel het behouden van de subsidie en het succesvol implementeren van de verschillende aspecten.

Neo ZIS|EPD kan als bronsysteem worden gebruikt voor het behalen van alle drie de VIPP5 modules. Wij zorgen ervoor dat uw dossier volledig conform de ZIB-eisen wordt vormgegeven en hierdoor kunnen de gegevens binnen Neo ZIS|EPD gestandaardiseerd worden uitgewisseld met het PGO. Hiernaast zijn wij bekend met de verschillende administratieve bijkomstigheden van het VIPP traject, zoals het aanvragen van certificaten en de te doorlopen externe audit.

Klik hier voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

Call Now Button