Ben jij een (Junior) Software Consultant, die graag zo snel mogelijk begint aan een nieuw avontuur? Dat komt goed uit, want wij hebben een leuke vacature!
Door jouw inbreng, maak je onze software nog beter voor de zorgverleners in de gezondheidszorg.

Wie zoeken we?
Een spin in het web, die het leuk vindt om alle aspecten van ons bedrijf te ontdekken. Denk hierbij aan het uitwerken van nieuwe functionaliteiten, het testen van onze software, maar ook het ondersteunen van klanten bij het in gebruik nemen hiervan. Je hebt zowel contact met ontwikkelaars als met artsen en met iedereen kan jij communiceren. Het maakt niet als je weinig ervaring hebt, want je leert snel en met plezier.

Het maakt ons niet uit of je nog aan het begin van je carrière staat: wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en ideeën!

Wat ga je bij ons doen?
Jij helpt ons de software beter maken! En dat doe je door oa de onderstaande werkzaamheden:

 • Uitvoeren van projecten bij klanten, op het gebied van dossierbouw, het geven van trainingen en implementatietrajecten;
 • Het vertalen van wensen en behoeften van onze klanten naar een functioneel ontwerp voor uitbreiding van onze software;
 • Uitvoeren van testen en kwaliteitscontroles van de software;
 • Analyseren en beoordelen van testresultaten;
 • Releasen van software;
 • Meewerken aan de kwaliteitsverbetering van de eigen software;
 • Verbeteren van het test en releaseproces.

Wat hebben we jou te bieden?
Om te beginnen een meer dan prettig basissalaris! Verder kun je kiezen uit meerdere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. De trainingen en cursussen – die we in overleg met jou vaststellen– betalen wij voor je. Verder kun je o.a. rekenen op:

Een inwerkperiode om onze software te leren kennen, terwijl je ondertussen direct de eerste testprojecten zelfstandig kunt uitvoeren.
Niet alleen uitstekende primaire en secundaire, maar ook ‘tertiaire’ arbeidsvoorwaarden zodra de mogelijkheden er weer zijn; van bedrijfsuitjes en weekenden weg tot een vrijdagmiddagborrel met zelfgemaakte kip en een potje tafelvoetballen.
Een flexibele en inspirerende werkomgeving; met ergonomisch verantwoorde werkplekken, zoals de mogelijkheid van een zit-/stabureau. En natuurlijk de mogelijkheid om thuis te werken op de dagen dat het jou uitkomt.
Een fulltime functie, waarbij je aan de basis staat van het ontwikkelen en testen van innovatieve software, die de kwaliteit van de gezondheidszorg verbetert.

Waar kom je terecht?
Wij zijn MI Consultancy. Opgericht in 1992, gevestigd in Katwijk. Met ons ervaren en actieve team werken we voor zorginstellingen door het hele land. Dagelijks maken duizenden zorgprofessionals gebruik van onze medische automatisering. In 2013 introduceerden wij het nieuwe zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD: een compleet en uitermate gebruiksvriendelijk ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS), dat veel meer is dan een EPD, ontwikkeld in samenwerking met onze klanten.

Wat vragen we van jou?
Naast de hierboven genoemde eigenschappen zijn onze functie-eisen:

 • een (bijna) afgeronde HBO/WO opleiding;
 • basiskennis van databases, zoals MS SQL (maar hier bestaan ook cursussen voor, die wij graag met jou uitzoeken);
 • kennis van Agile/SCRUM;
 • communicatief vaardig, analytisch en secuur;
 • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • goed analytisch vermogen, creatief, enthousiast en besluitvaardig;
 • een flinke dosis technisch inzicht en interesse in ICT.

Lijkt deze functie jou geweldig?
En kun je niet wachten om in deze veelzijdige rol bij ons aan de slag te gaan? Mail je motivatiebrief en uitgebreide cv naar sollicitatie@miconsultancy.com t.a.v. Esther Roodzant en o.v.v. ‘Software Consultant’. Wil je meer informatie over de functie? Bel Esther dan gerust even op, zij is bereikbaar op 071 – 542 05 87.

Wel enthousiast, maar …?
Ben je nog niet afgestudeerd, of staat jouw functie niet bij onze vacatures? Zie je wel toekomst in ICT in de zorg en wil je graag deel uitmaken van in onze talentpool? Mooi, wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste MIC’ers! Stuur jouw cv naar sollicitatie@miconsultancy.com o.v.v. talentpool, en wie weet wat de toekomst brengt!

 

 

 

Ons privacy statement is van toepassing

Call Now Button